Focusgroep verdienmodellen | contributie
16-01-2023

Onze leden willen graag met vakgenoten hun kennis en ervaring delen en hun cases voorleggen. Daarom zijn we gestart met focusgroepen. Het doel is om, in een infomele setting, van elkaar te leren en inspiratie op te doen voor jouw vereniging. De opgedane kennis vanuit de focusgroepen delen we in de kennisdossiers voor onze leden. Naast de focusgroepen vrijwilligers, duurzaamheid, verenigingsontwikkelingen. organiseren we ook een focusgroep rondom het thema verdienmodellen.

het thema
Het thema van de bijeenkomst van 16 januari staat in het teken van de contributie. Dit is bij vele verenigingen toch het primaire verdienmodel. Binnen de Focusgroep Verdienmodellen leeft de vraag hoe je in een vereniging genoeg geld kunt binnenhalen om je doelen te bereiken. Denk hierbij aan het aanboren van (alternatieve) inkomstenbronnen of bijvoorbeeld de contributie-opbouw. 

Rob Rommelse, huidig penningmeester DNA en directeur van Schoonmakend Nederland, deelt graag zijn visie en ervaring. Verder gaan we gezamenlijk in gesprek over de verschillende contributiemodellen en de bijbehorende veranderprocessen. 

aanmelden
Sluit je aan bij de focusgroep verdienmodellen: praat mee en laat je informeren en inspireren. Wil je meer informatie, stuur dan een mail naar José Snoek-Charmant 

U kunt zich niet meer inschrijven, de bijeenkomst is al geweest.